Frågor & Svar, Ställ fråga längst ned

På den här sidan hittar ni svaren på de vanligaste frågorna vi får om listorna & vår tjänst. Har du en fråga som inte finns här så skicka in din fråga längst ned så svarar vi snabbt. 

Leveransen sker automatiskt och normalt har man leveransen i sin e-post inom två timmar. Kontrollera skräppostmappen om ni inte hittar filen efter 2 timmar.
Du kan även logga in på ditt konto hos oss som du antingen skapade när du köpte listan eller så fick du ett konto när du handlade.

Nej, listan licensieras till dig som person och är personlig. Tänk också på att om listorna sprids till ett stort antal personer så minskar också möjligheterna att hitta en ledig lägenhet för både dig och andra.

Ja, vi har en kvalitetsgaranti som ni kan läsa mer om på denna sida: Kvalitetsgaranti

Nej, vi har ingen kontroll på hur många lägenheter som är eller håller på att bli lediga hos respektive hyresvärd. Vi förmedlar enbart möjligheten för dig att kontakta hyresvärdarna på egen hand samtidigt som vi håller tummarna.

Privata hyresvärdar kan fritt välja sina hyresgäster och behöver inte ta hänsyn till om personen stått i bostadskö tidigare eller ej. De kommunala bostadsbolagen med sina kösystem måste plocka nya hyresgäster utifrån hur länge personen stått i kö. 

Till skillnad mot de kommunala bostadsbolagen så är det upp till var och en av de privata hyresvärdarna vem de vill ha som hyresgäst, oavsett tidigare betalningsanmärkningar eller referenser. 

Nej, vi har ingen möjlighet att ha någon sådan returrätt.
Vi säljer inte några garantier på att du får lägenhet däremot fler möjligheter för dig som sökande av bostad.

De allra flesta har ett telefonnummer registrerat (80%-90%), hemsidor finns med om än i mindre omfattning än telefonnummer, hos de större hyresvärdarna finns hemsidan oftare registrerad än hos de mindre hyresvärdarna. E-postadresser är mer vanligt förekommande hos de större hyresvärdarna medans det ofta är telefon som gäller när vi pratar om de mindre hyresvärdarna.